• Женски чорапи за греење со две батерии од 3,7VЖенски чорапи за греење со две батерии од 3,7V Брз преглед
  • Женски чорапи за греење со две батерии од 3,7VЖенски чорапи за греење со две батерии од 3,7V Брз преглед
  • ,
  • Женски чорапи за греење со две батерии од 3,7V

  • $110.00 часот
  • *Загреаните чорапи ви даваат чувство на впивање и дишење, исто како и сите други елегантни чорапи. *Загреаните модули со мала големина тешко се чувствуваат во чорапите, но можат да обезбедат континуирана топлина. *Се перат, удобно и лесно ги прават вашите стапала топли и слободно. Верзијата 3,7 V има поголема загреана површина и поефикасна при користење на отворено. Материјал: Памук и спандекс…
  • Одбери опции
 • Машки чорапи за греење со две батерии од 3,7VМашки чорапи за греење со две батерии од 3,7V Брз преглед
  • Машки чорапи за греење со две батерии од 3,7VМашки чорапи за греење со две батерии од 3,7V Брз преглед
  • ,
  • Машки чорапи за греење со две батерии од 3,7V

  • $110.00 часот
  • *Загреаните чорапи ви даваат чувство на впивање и дишење, исто како и сите други елегантни чорапи. *Загреаните модули со мала големина тешко се чувствуваат во чорапите, но можат да обезбедат континуирана топлина. *Се перат, удобно и лесно ги прават вашите стапала топли и слободно. Верзијата 3,7 V има поголема загреана површина и поефикасна при користење на отворено. Материјал: Памук и спандекс…
  • Одбери опции
 • Женски чорапи за греењеЖенски чорапи за греење Брз преглед
  • Женски чорапи за греењеЖенски чорапи за греење Брз преглед
  • ,
  • Женски чорапи за греење

  • $72.00 часот
  • *Загреаните чорапи од ви обезбедуваат впивачко и дише чувство како и сите други елегантни чорапи. *Загреаните модули со мала големина тешко се чувствуваат во чорапите, но можат да обезбедат континуирана топлина. *Се перат, удобно и лесно со USB конектори. Наместо да користите батерии што се полнат, тој обезбедува континуирана топлина за вашата внатрешна употреба. Материјал: Памук и спандекс Големина: Слободна големина…
  • Одбери опции
 • Машки чорапи за греењеМашки чорапи за греење Брз преглед
  • Машки чорапи за греењеМашки чорапи за греење Брз преглед
  • ,
  • Машки чорапи за греење

  • $72.00 часот
  • *Загреаните чорапи од ви обезбедуваат впивачко и дише чувство како и сите други елегантни чорапи. *Загреаните модули со мала големина тешко се чувствуваат во чорапите, но можат да обезбедат континуирана топлина. *Се перат, удобно и лесно со USB конектори. Наместо да користите батерии што се полнат, тој обезбедува континуирана топлина за вашата внатрешна употреба. Материјал: Памук и спандекс Големина: Слободна големина…
  • Одбери опции